Βαρούχας: «Άκυρο το γκολ του Πατίτο»


Δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Πατίτο με το οποίο διαμορφώθηκε το 2-1 στο Καραισκάκης και το Ολυμπιακός – ΑΕΚ .Αυτή είναι η άποψη του Παναγιώτη Βαρούχα.

  ΧΕΡΙ του Πατίτο, στη φάση του 2-1, είδε ο Παναγιώτης Βαρούχας. Κατά συνέπεια ο διαιτητής ώφειλε να σφυρίξει φάουλ εις βάρος του επιθετικού της ΑΕΚ και να μην μετρήσει το γκολ. Σύμφωνα με τον καθηγητή διαιτησιας, η μπάλλα βρίσκει στο στήθος του επιθετικού της ΑΕΚ. Στη συνέχεια στο αριστερό του χέρι, άλλαξε πορεία και στρώθηκε μπροστά του.
Με τον κανονισμό να αναφέρει ξεκάθαρα ότι αν η μπάλα χτυπήσει στο χέρι και “επιτευχθεί ο σκοπός” ο διαιτητής οφείλει να καταλογίσει φάουλ. Στη συγκεκριμένη φάση σοβαρή είναι η ευθύνη του Κύζα. Είναι “επιπρόσθετος”, βρίσκεται δίπλα στη φάση και δείχνει στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που διαμαρτύρονται, ότι η μπάλα βρίσκει στη κοιλιά του Πατίτο.
Αντίθετα ο Παναγιώτης Βαρούχας δεν είδε παράβαση στις δύο φάσεις στο πρώτο ημίχρονο που ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι. Στο “χέρι” του Σιμόες και στην “ανατροπή” του Μαρίν. …


ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ