Παθητικό μόλις 1 γκολ στη Λεωφόρο επί Ουζουνίδη


Ο Παναθηναϊκός έχει βελτιώσει στον απόλυτο βαθμό την ανασταλτική του λειτουργία, όταν αγωνίζεται στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Διαβάστε στο Sport24.gr.

Αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, ο Μαρίνος Ουζουνίδης άρχισε την επανάσταση του αυτονόητου. Προσπάθησε να μετατρέψει ένα σύνολο που επιτιθόταν με αφέλεια, σε ένα που θα διασφάλιζε τα μετόπισθεν του και θα έψαχνε το γκολ του με προσοχή. Η πρώτη του επιτυχία του 48χρονου προπονητή ήταν η διόρθωση της ανασταλτικής λειτουργίας. Ο Παναθηναϊκός απέκτησε συνοχή και δυνάμωσε αμυντικά, ειδικά στα παιχνίδια του «Απόστολος Νικολαΐδης», γεγονός που αποτέλεσε τη βάση για να βελτιωθεί σε όλους τους τομείς.
Χαρακτηριστικά, ο Παναθηναϊκός επί Ουζουνίδη σε 12 ματς εγχώριων διοργανώσεων έχει παθητικό μόλις 1 γκολ! Μεταξύ των αντιπάλων έχει αντιμετωπίσει δύο φορές τον ΠΑΟΚ και από μία τους Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Πανιώνιο! Δηλαδή, δεν έπαιξε μόνο με μικρούς, αλλά με όλους τους άμεσους ανταγωνιστές του και κατάφερε να μην δεχτεί γκολ από αυτούς.
ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΣΚΟΡΑΡΕ
Ο μοναδικός παίκτης ελληνικής ομάδας που έχει σκοράρει στο «Απόστολος Νικολαΐδης», με τον Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, είναι ο Γιακουμάκης. Ο επιθετικός του Πλατανιά μείωσε το σκορ στην ήττα με 2-1, στις 19 Ιανουαρίου του 2017. Κανένας άλλος δεν έχει παραβιάσει την εστία του Οδυσσέα Βλαχοδήμου…
Ωστόσο, τα στατιστικά δεν αποτυπώνουν απόλυτα την αλήθεια. Ο ΠΑΟΚ είχε μετρημένες ευκαιρίες στα δύο παιχνίδια, ο Ολυμπιακός και ο Πανιώνιος καμία…


ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ