Ο ΠΑΟΚ συστήνει την Club Card του στο κοινό και υπόσχεται πλούσια δώρα


Ο ΠΑΟΚ επιβραβεύει την αγάπη των φιλάθλων του δίνοντας την ευκαιρία στους κατόχους διαρκείας να μαζεύουν πόντους επιβράβευσης και να κερδίζουν πλούσια δώρα.

Η αποδοχή, η αγάπη και η εμπιστοσύνη είναι έννοιες που πρέπει να επιβραβεύονται. Στο πλαίσιο αυτό η ομάδα του ΠΑΟΚ, σε μία μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα κίνηση, αποφάσισε να αποδείξει έμπρακτα, πως η σχέση της με τους φίλους της ομάδας, εκτός από πάθος και ένταση, επιθυμεί να έχει και διάρκεια. Αυτός είναι ο λόγος που οι δεκάδες χιλιάδες κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας όλων των ηλικιών, ενωμένοι κάτω από την αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ, έχουν πλέον με τη βοήθεια της PAOK Club Card την δυνατότητα, αγοράζοντας προϊόντα με το λογότυπο της αγαπημένης τους ομάδας από την μπουτίκ του συλλόγου ή παρακολουθώντας τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ ζωντανά, να συγκεντρώσουν πόντους επιβράβευσης κερδίζοντας πολλά και όμορφα δώρα.
Ποιους όμως αφορούν τα εισιτήρια για αγώνες του ΠΑΟΚ;
Η απάντηση είναι απλή.
Όλους.
Μικροί, μεγάλοι, οπαδοί που θέλουν να φωνάξουν αλλά και άλλοι που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την…ησυχία τους, μικρά παιδιά μαζί με τους γονείς τους αλλά και ΠΑΟΚτσήδες «πρώτης θέσης», όλοι χωράνε στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ.
Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επισκεφτούν ένα από τα PAOK FC Official Stores και αμέσως θα βρουν αυτό που τους ταιριάζει.
Τι προϊόντα διαθέτει η μπουτίκ του ΠΑΟΚ;
Και εδώ η απάντηση είναι απλή.
Τα πάντα.
Είδη σπιτιού,…


ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ