Η εκπληκτική επίδοση επί Ουζουνίδη στη Λεωφόρο


Διαβάστε στο Sport24.gr για τη συγκομιδή του Παναθηναϊκού στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία.

Η μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού προς το καλύτερο επί των ημερών του Μαρίνου Ουζουνίδη, είναι μία γενική παραδοχή. Ο 48χρονος προπονητής έχει βελτιώσει την ομάδα σε όλους τους τομείς και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Όμως, ο Παναθηναϊκός δεν αποδίδει εξίσου καλά εντός και εκτός έδρας. Ειδικά στο “Απόστολος Νικολαΐδης” τα αποτελέσματα παραπέμπουν σε συνθήκες πρωταθλητισμού. Μακριά από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας η συγκομιδή δεν έχει καμία σχέση, παρότι η ομάδα είχε καλύτερη εικόνα. 
Με τον Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία, ο Παναθηναϊκός έχει δώσει 17 παιχνίδια για τις εγχώριες διοργανώσεις, εάν συνυπολογιστεί το διακοπέν ματς με τον ΠΑΟΚ για τα playoffs. O απολογισμός είναι 15 νίκες και 2 ισοπαλίες, δηλαδή ποσοστό επιτυχίας περίπου 90%.
Το επίτευγμα γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό αναφορικά με το ενεργητικό τερμάτων! Σε 17 παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός έχει σκοράρει 30 γκολ και έχει δεχτεί μόλις 1! Ο Πλατανιάς είναι ο μοναδικός αντίπαλος που πέτυχε γκολ στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, στην ήττα του με 2-1.
Η ΑΕΚ και ο Λεβαδειακός, που έφυγαν χωρίς ήττα από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για το πρωτάθλημα, απέσπασαν ισοπαλίες 0-0. Πρόκειται για μία εκπληκτική παραγωγή, κυρίως εάν αναλογιστεί κανείς υπό ποιες συνθήκες ανέλαβε ο Ουζουνίδης και το επιτελείο του.
Τα εντός έδρας του Ουζουνίδη:
ΠΑΟΚ 1-0…


ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ