Δίδυμο Φρατζέσκου-Ταράση στην Κ20 του Παναθηναϊκού


Οι παλαίμαχοι άσοι του Παναθηναϊκού, Κώστας Φρατζέσκος και Κώστας Ταράσης θα έχουν τη νέα σεζόν τα ηνία στην Κ20 του τριφυλλιού. Ποιος είναι ο Βραζιλιάνος που θα αναλάβει την εκγύμναση των γκολκίπερ.

Ο “κύβος ερρίφθη” και οι Κώστας Φρατζέσκος, Κώστας Ταράσης από κοινού θα ηγηθούν την επόμενη χρονιά της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού. Οι δυο παλαίμαχοι άσοι του τριφυλλιού θα είναι το τεχνικό επιτελείο της ομάδας Νέων που θα διαθέτει στις τάξεις της και αρκετούς επαγγελματίες. Οι δυο τους έχουν ενημερωθεί σχετικά και τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς της πράσινης ΠΑΕ. Να σημειώσουμε ότι στο παρελθόν ο Κώστας Ταράσης είχε ηγηθεί ξανά της ομάδας Νέων ενώ ο Φρατζέσκος θα είναι για πρώτη φορά στο τιμόνι της Κ20.
Τις επόμενες μέρες τώρα θα υπάρξουν ανακοινώσεις και σχετικά με τα νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα υπόλοιπα τμήματα του Παναθηναϊκού αλλά και εν γένει την ακαδημία. Ήδη ο Τάκης Φύσσας έχει έρθει σε συμφωνία με δυο γυμναστές (στόχος είναι να υπάρχουν δυο ή τρεις την επόμενη χρονιά) με το πρώτο όνομα που έχει ακουστεί να είναι αυτό του Μίμη Χόρτσα. Ο νεαρός γυμναστής (σ.σ. γεννημένος στις 1/10/1991) δεν αποκλείεται να είναι και ο άνθρωπος που θα αναλάβει την ομάδα Νέων του τριφυλλιού.
Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ DOS SANTOS ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ
Σε ότι έχει να κάνει με τον προπονητή τερματοφυλάκων που έχει συμφωνήσει ο Παναθηναϊκός είναι ο Robson…


ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ