Δομάζος: «Η δική μας εθνική καλύτερη από του 2004»


Ο «στρατηγός» του Παναθηναϊκού, Μίμης Δομάζος, μίλησε στο ΑΠΕ για την πορεία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την Εθνική Ελλάδος που έπαιξε που ήταν καλύτερη απ’ αυτή του 2004 αλλά και τις μάχες του με τα μεγαθήρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Για την πορεία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, την Εθνική Ελλάδος αλλά και την μεγαλύτερη στιγμή του μίλησε στο ΑΠΕ ο Μίμης Δομάζος.Ο “παλαίμαχος” άσος του τριφυλλιού και “στρατηγός” του ελληνικού ποδοσφαίρου μίλησε για το Γουέμπλει, τον Πούσκας, τα μεγαθήρια κόντρα στα οποία αγωνίστηκε ενώ σε ερώτηση που του έγινε για την Εθνική Ελλάδος στην οποία έπαιξε ο ίδιος τόνισε ότι η Εθνική Ελλάδος εκείνης της εποχής ήταν η καλύτερη εθνική ομάδα, καλύτερη και απ’ αυτή του 2004. Χαρακτηριστικά ο Μίμης Δομάζος μίλησε στο ΑΠΕ για:
Μίμη Δομάζο, αγωνιζόσουν χωρίς επικαλαμίδες(!), αλλά δεν τραυματίστηκες ποτέ. Πως το έκανες αυτό;«Για να πάρουμε τότε κάρτα έπρεπε ο άλλος να σου κόψει το κεφάλι. Στην αρχή παίζαμε με μπάλα με κορδόνι. Έτρωγες μία και μπορεί να σου άνοιγε και το κεφάλι. Ήξερα ποιος θα με μαρκάρει και προετοιμαζόμουν από τη Δευτέρα. Μου έστελναν δύο παίκτες. Το κεφάλι μου ήταν computer. Είχα πνευμόνια. Ήμουν σαν τον ταυρομάχο. Τους πήγαινα εκεί που ήθελα για να τους εξουθενώσω και μετά τους τελείωνα».
Η μεγαλύτερη στιγμή σου; «Αδιαμφισβήτητα το Wembley. Μας έμαθε όλος ο κόσμος. Όχι μόνο εμάς τους παίκτες και τον Παναθηναϊκό αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο!» Η πιο πικρή; «Όταν…


ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ