Φαβορί οι Σλοβένοι – Panionianea


Σε λιγότερο από μία εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη 29 Ιουνίου, θα διεξαχθεί η πρώτη αναμέτρηση στα πλαίσια του πρώτου προκριματικού γύρου του Europa League 2017/2018 ανάμεσα στη Σιράκ & την Γκόριτσα.

Πρόκειται για τον μοναδικό αγώνα εκείνης της ημέρας στον οποίο αν μη τι άλλο υπάρχει κυανέρυθρο ενδιαφέρον καθώς πρόκειται για τις 2 πιθανές αντιπάλους του Πανιωνίου στον 2ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Πριν από μερικές ώρες, γνωστή στοιχηματική εταιρεία γνωστοποίησε τις αρχικές τιμές (το λεγόμενο ”άνοιγμα”) των προσφερόμενων αποδόσεων για το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Αρμενία.

Η νίκη των γηπεδούχων προσφέρεται στο 2.35, η ισοπαλία στο 3.25 & το ”διπλό” στο 2.88. Σετ αποδόσεων που αναμφίβολα δείχνει πως προβλέπεται ένα σχετικό αμφίρροπο ζευγάρι, οι οποίες ωστόσο ”χρίζουν” παράλληλα φαβορί την ομάδα της Γκόριστα.

Όπως παρατηρείται δεν προσφέρονται ακόμα αποδόσεις σχετικά με την πρόκριση των 2 ομάδων στον 2ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης αλλά σε περίπτωση που γινόταν αυτό η διακύμανση τους θα ήταν κατ’ εκτίμηση κοντά στο 2.50 για την Σιράκ & 1.50 για τους Σλοβένους.

Όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία σε αντίστοιχο παράδειγμα αναμέτρησης που θα διεξαχθεί την Τρίτη 27 Ιουνίου για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League 2017/2018, ο άσος της Πάολα Χιμπέρνιανς προσφέρεται στο 2.17 (μικρότερη τιμή απ’ ότι ο άσος της Σιράκ), το ”Χ” στο 3.30 & η νίκη της Ταλίνα Ινφονέτ στο 3.15 (μεγαλύτερη τιμή απ’ ότι το διπλό της Γκόριτσα). Παράλληλα, η πρόκριση των γηπεδούχων του πρώτου αγώνα δίνει απόδοση 2.40 & των φιλοξενούμενων 1.53, γεγονός που χρίζει στοιχηματικά φαβορί πρόκρισης την ομάδα της Εσθονίας, όπως αντίστοιχα συμβαίνει με την Γκόριτσα στο ζευγάρι του προκριματικού γύρου του Uefa Europa League που υπάρχει κυανέρυρθο ενδιαφέρον.

πηγή http://www.panionianea.gr/2017/06/blog-post_43.html