Έτσι θα «χωρέσει» Γκαμπριέλ και Χουλτ ο Ουζουνίδης


Γιατί ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει τον Βραζιλιάνο μπακ-χαφ (Γκαμπριέλ) ως λύση «πρώτης γραμμής» και πως έχει στο μυαλό του την ταυτόχρονη συνύπαρξή του με τον Σουηδό διεθνή άσο στην «πράσινη» ενδεκάδα. Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr.

  Μία απ’ τις (πολύ λογικές) απορίες που «γεννήθηκαν» απ’ την ημέρα που έφερε στο φως το Contra.gr το όνομα του Γκαμπριέλ Σίλβα, ως Νο1 υποψήφιο για τη θέση του αριστερού μπακ που αναζητά ο Παναθηναϊκός, ήταν το πώς θα «χωρούσε» ο Βραζιλιάνος με τον Χουλτ στην «πράσινη» ενδεκάδα.
Υπό την έννοια, πως το βιογραφικό του και οι «παραστάσεις» που έχει ο 26χρονος μπακ, δεν μπορεί να πει κανείς πως παραπέμπουν σε παίκτη… μπακ-απ, αλλά σε επιλογή «πρώτης γραμμής». Δεν μοιάζει δηλαδή ως λύση «τύπου Χουχούμη» ή «Φελίπε Φερέιρα», αλλά είναι ένας μπακ με πλήρες «πακέτο», που στέκεται εύκολα ως βασική επιλογή.
Μία σκέψη που πιθανότατα πέρασε απ’ το μυαλό πολλών ως «απάντηση» στο παραπάνω ερώτημα, είχε να κάνει με ενδεχόμενο πιθανής πώλησης του Χουλτ, αφού παρά το γεγονός πως ανανέωσε πριν από 8 μέρες με το «τριφύλλι» ως το 2020, ο διεθνής Σουηδός εξακολουθεί να «τραβάει» το ενδιαφέρον πολλών ομάδων απ’ το εξωτερικό. Και θα ήταν λογικό (σε μία τέτοια περίπτωση) να είχαν οι «πράσινοι» έτοιμη «διάδοχη» κατάσταση…
Η πραγματικότητα εντούτοις, είναι εντελώς διαφορετική! Κι ο συνδυασμός Χουλτ-Γκαμπριέλ έχει την εξήγησή του με βάση το αγωνιστικό πλάνο του Μαρίνου Ουζουνίδη και την ελαφρά τροποποίηση που υπήρξε στον μεταγραφικό σχεδιασμό, σε ότι αφορά τα…


ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ