Τσάβες: «Μακάρι να φτάσω και να ξεπεράσω τον Μπεργκ»


Ο Αντρές Τσάβες βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στην Αθήνα και το Sport24.gr υποδέχτηκε τον Αργεντινό άσο που ήρθε έτοιμος για πολύ δουλειά και λίγα λόγια αφήνοντας τις υποσχέσεις. (PICS & VIDEOS)

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Αντρές Τσάβες με την πτήση που τον μετέφερε στο “Ελ. Βενιζέλος” μέσω Φρανκφούρτης να προσγειώνεται στην ώρα της, στις 5.10μ.μ. στην Ελλάδα. Μισή ώρα αργότερα ο Τσάβες έκανε την εμφάνισή του στην αίθουσα αφίξεων του “Ελ. Βενιζέλος” και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Το Sport24.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει ότι δήλωσε ο Αργεντινός άσος: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Αυτό που σημαίνει ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη είναι αυτό που με έκανε να προσπαθήσω να έρθω εδώ και να βοηθήσω την ομάδα και θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό”.
 
Έχεις μιλήσει με κάποιον από τους συμπατριώτες σου που έχουν παίξει στον Παναθηναϊκό; “Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, έχω μάθει κάποια πράγματα για την ομάδα. Ξέρω τι έχει κάνει η ομάδα στην προετοιμασία, ότι παίζει αύριο ένα σημαντικό ματς με την Μπιλμπάο”
Για το αν προορίζεται να αντικαταστήσει τον Μπεργκ σημείωσε: “Για μένα είναι μεγάλο κίνητρο να πλησιάσω στα επίπεδα απόδοσης του Μπεργκ, που πέτυχε τόσα πολλά γκολ. Δεν θέλω να υποσχεθώ πόσα γκολ θα βάλω, αλλά είναι βέβαιο πως θα κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Μακάρι…


ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ