Ο Κολέ δήλωσε προβληματισμένος με Τιλί


Ο Βενσάν Κολέ μίλησε για τις πιθανότητες παρουσίας του Κιμ Τιλί στο EuroBasket, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για την εικόνα του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Ολυμπιακού στα φιλικά. Γιατί περιμένει και ο… Γιάννης Σφαιρόπουλος, τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Γαλλίας.

Ο Γιακουμπά Ουαταρά “κόπηκε” από την προετοιμασία της Γαλλίας μετά τα τρία φιλικά που έδωσαν οι “μπλε” στην Τουλούζη, απέναντι σε Βέλγιο, Μαυροβούνιο και Ιταλία, με την τελευταία θέση του ρόστερ να κρίνεται ανάμεσα στους Κιμ Τιλί και Λουί Λαμπεϊρί. Κι αν στο μυαλό πολλών, η παρουσία του νεοαποκτηθέντα φόργουορντ του Ολυμπιακού μοιάζει δεδομένη, στην πράξη μόνο έτσι δεν φαίνεται να είναι. Μιλώντας στους δημοσιογράφους το βράδυ της Κυριακής (20/8), ο Βενσάν Κολέ δήλωσε προβληματισμένος από την εικόνα του έμπειρου παίκτη στα φιλικά, εξηγώντας πως “μέχρι στιγμής δεν μας έχει δείξει στα φιλικά παιχνίδια την εμπειρία του από την EuroLeague”. Κάτι που σημαίνει πως ο Λουί Λαμπεϊρί μπορεί να ελπίζει βάσιμα πως θα “κλέψει” τη δωδέκατη θέση του ρόστερ για το EuroBasket.
“Η απόφαση θα παρθεί την τρέχουσα εβδομάδα, πολλά πράγματα θα επηρεάσουν την τελική επιλογή. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως περιμένουμε τον Κέβιν Σεραφέν τις επόμενες ημέρες να μπει στην ομάδα, μετά τον τραυματισμό που αντιμετώπισε. Αυτή την στιγμή το δίλημμα αφορά στους Κιμ Τιλί και Λουί Λαμπεϊρί για την τελευταία θέση του ρόστερ. Υπάρχουν διαφορετικά “συν” για κάθε περίπτωση. Στην προετοιμασία ο Λουί απέκτησε σημαντικό προβάδισμα, αν όμως λάβουμε υπόψιν το προφίλ κάθε παίκτη, τα πράγματα είναι διαφορετικά”,…


ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ