Ανυπόστατη η ΓΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για το παραχωρητήριο της «Αγιά Σοφιάς» (έγγραφο) – AEK24HOURS.GR


Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση που είχε κατατεθεί κατά της εγκυρότητας της Γενικής Συνέλευσης της Ερασιτεχνικής, άρα και της απόφασης αυτής, σχετικά με την επικύρωση του παραχωρητηρίου του οικοπέδου στη «Δικέφαλος 1924», την οποία και έκρινε ανυπόστατη.

 

Τι σημαίνει αυτό; Πως όλα είναι στον αέρα και πως αποτελεί ένα τεράστιο πισωγύρισμα για την ΑΕΚ, η συγκεκριμένη απόφαση. Θα πρέπει λοιπόν να γίνει από την αρχή νέα Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ που θα δίνει το παραχωρητήριο όχι στη «Δικέφαλος 1924», αλλά αποκλειστικά στην ΑΕΚ.

 

Έκπτωτος ο Αλεξίου – Προκύπτουν προβλήματα

 

Στην απόφαση που εξέδωσε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών βγήκε και μία΄ακόμα τεράστια είδηση. Πως ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου είναι έκπτωτος. Αυτό σημαίνει πως όλες τις αποφάσεις που έχει πάρει και όλα τα έγγραφα που έχει υπογράψει δεν ισχύουν. Η Γ.Σ. είναι ανυπόστατη επειδή την συγκάλεσε ένα ομοίως ανυπόστατο Δ.Σ. Ένα Δ.Σ. μόνο κατ’ όνομα και όχι κατ’ ουσίαν, δηλαδή μια παρέα που θεωρούσαν τους εαυτούς Δ.Σ. και οι οποίοι στην πράξη δεν είχαν πραγματική εξουσία να δρούν ως τέτοιο (δηλαδή ως Δ.Σ.).

 

Το ήξεραν όλοι στην ΑΕΚ κι έκαναν τα… παγώνια

 

Η είδηση της ανυπόστατης Γενικής Συνέλευσης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για το παραχωρητήριο δεν ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία στην οικογένεια της Ένωσης. Όλοι το ήξεραν κι έκαναν τα… παγώνια. Οι συζητήσεις έδιναν κι έπαιρναν στην νεκρώσιμη ακολουθία του Νίκου Νικόπουλου (εκδότης του Ευαγγελίου Δικέφαλος) για την απόφαση, η οποία έχει βγει εδώ και μέρες αλλά την κουκούλωσαν. Τίποτα όμως δεν μένει κρυφό… Τόσο τα ελεγχόμενα από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, ΜΜΕ, όσο και άνθρωποι που ξίνονται στην γκλίτσα αυτής, ήξεραν τα πάντα,αλλά δεν έβγαλαν μιλιά.

 

Το θέμα ψάχνουν οι νομικοί του Ολυμπιακού

 

Η συγκεκριμένη απόφαση έχει βαθύτερα ζητήματα. Όσοι γνωρίζουν από νομικά, βλέπουν πως τα καυτά θέματα είναι δύο. Πρώτον το παραχωρητήριο και δεύτερον ο έκπτωτος Αλεξίου. Θέματα τα οποία τα ψάχνει η νομική πλευρά του Ολυμπιακού, η οποία θέλει να κάνει κακό όχι μόνο στην ΑΕΚ, αλλά και στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Σκουραίνουν τα πράγματα…

 

Δεν ανησυχούν από την ΑΕΚ

 

Την ίδια ώρα, αυτό που βγαίνει από την πλευρά των κιτρινόμαυρων είναι πως δεν υπάρχει κανένα θέμα ανησυχίας. Οι υπεύθυνοι, είναι καθησυχαστικοί, αφήνοντας –ως ένα σημείο- να φανεί ότι είναι προετοιμασμένοι για μια τέτοια εξέλιξη. Άμεσα ζήτησαν το σκεπτικό της απόφασης, το εξετάζουν λεπτομερώς και αναμένεται να κινηθούν αφού πρώτα πραγματοποιηθεί μια ευρεία σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων στο έργο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ AEK24HOURS.GR

ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΑΡΓΥΡΙΑΔΗ

Δείτε το άρθρο εδώ http://aek24hours.gr/?p=119783