Λεμονής: «Μας καίει το ματς με τον Πανιώνιο»


Για την βελτίωση που χρειάζεται η ομάδα του, την επικείμενη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, το δίδυμο στο κέντρο άμυνας και την ενεργοποίηση του Καπίνο μίλησε ο Τάκης Λεμονής στην κάμερα της NOVA.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 57χρονος τεχνικός μιλώντας στην κάμερα της NOVA, πριν την αναμέτρηση (14/10, 20:30) με τον Πανιώνιο για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος: Για τη διακοπή και τη βελτίωση της ομάδας:
Μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα είναι καλό το ότι ήρθε η διακοπή. Δουλέψαμε με πολλούς παίκτες σε βασικά πράγματα που θέλουμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο και αρχής γενομένης από σήμερα που θα έχουμε όλους τους παίκτες μαζί μας θα αρχίσουμε μία νέα πορεία.
Για την ισορροπία της ομάδας σε επίθεση και άμυνα:
Ήταν καλό το ότι παρακολουθούσα την ομάδα, γνώριζα αρκετούς παίκτες και τις ιδέες που είχα τις σκεφτόμουν και όταν δεν ήμουν κοντά στην ομάδα.
Στα τελευταία δύο ματς κάναμε κάποια καλά βήματα στην αμυντική λειτουργία αλλά θέλει αρκετή δουλειά η αυτοματοποίηση στο επιθετικό κομμάτι.
Έχουμε δώσει μεγάλη βάση σε αυτό, αυτό το διάστημα, αλλά θα πρέπει να δείξουμε γρήγορα βελτίωση γιατί τα πράγματα είναι πιεστικά, επειδή από δω και πέρα πρέπει να κυνηγάμε νίκες.
Το ζήτημα είναι να βελτιώσουμε πράγματα. Στο φιλικό με τους Νέους, που είναι ένα σκληρό καρύδι, σε κάποια πράγματα έμεινα αρκετά ευχαριστημένος, σκοράραμε, δημιουργήσαμε φάσεις από τα πλάγια, πράγμα που το χρειαζόμαστε απέναντι σε κλειστές άμυνες και έμεινα ευχαριστημένος από το κομμάτι της φυσικής κατάστασης….


ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ