Πάρθηκε απόφαση για τους ξένους!


Το θέμα μοιάζει να λύνεται
The post Πάρθηκε απόφαση για τους ξένους! appeared first on inpaok.com.


Από την περασμένη Δευτέρα όταν και έγιναν γνωστές οι τελικές προτάσεις ΕΣΑΠ (7 ξένους για την επόμενη τριετία), ΠΑΣΑΠ (4 ξένους ή 5 κοινοτικούς και να παίζουν όλοι αλλά με ταυτόχρονη πρόβλεψη για μίνιμουμ τετράωρη εργασία) για το θέμα των ξένων, η καυτή πατάτα είχε περάσει στα χέρια της ΕΟΠΕ.
Κάτι που είχε ξεκαθαρίσει κι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος στο περιθώριο της κλήρωσης της Volley League λέγοντας «οι ομάδες έχουν δύναμη, οι παίκτες έχουν δύναμη, αλλά στο τέλος η Ομοσπονδία αποφασίζει».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ομοσπονδία αποφάσισε καθώς μετά από δια περιφοράς συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου κατέληξε σ’ αυτό που είχε προτείνει εξ αρχής: 5 κοινοτικοί στο φύλλο αγώνος ή αν υπάρχει έστω ένας μη κοινοτικός, τότε ο ανώτατος αριθμός των ξένων που θα δηλώνονται στο φύλλο αγώνος θα είναι 4.
Κι αυτή η απόφαση θα έχει ισχύ μόνο για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Αυτή η απόφαση θα σταλεί στην ΕΣΑΠ, η οποία έχει την ερχόμενη Δευτέρα έχει ΔΣ και θα πρέπει να αλλάξει την προκήρυξη που απέστειλε προκειμένου να εγκριθεί…
Κι είναι πολλοί αυτοί που πίστευαν από την πρώτη στιγμή ότι γι’ αυτό το λόγο η προκήρυξη που εστάλη ανέφερε 7 ξένους για 3 χρόνια, γιατί κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο…


ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ