Αποθέωσαν τον 20χρονο που ξυλοκόπησε οπαδό του Παναθηναϊκού – AEK24HOURS.GR


Περίπου 300 οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν έξω από τα δικαστήρια Πειραιά για να αποθεώσουν τον 20χρονο που ξυλοκόπησε τον οπαδό του Παναθηναϊκού.

 

Ο νεαρός άνδρας βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πειραιά, που με τη σειρά του τον έστειλε στον αρμόδιο ανακριτή. Εκεί, ο οπαδός του Ολυμπιακού εξασφάλισε προθεσμία μέχρι αύριο για να απολογηθεί για πράξεις που μπορούν να προξενήσουν επικίνδυνη σωματική βλάβη, που βάσει του αθλητικού νόμου αποτελεί κακούργημα, αλλά και για ληστεία, προφανώς για την αφαίρεση της μπλούζας από τον οπαδό του τριφυλλιού.

 

Ωστόσο, τα ευτράπελα δεν σταματούν εδώ! Σύμφωνα με το ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM, εντός του δικαστικού μεγάρου βρισκόταν ένα συνεργείο συντήρησης για τους ανελκυστήρες και ένας εργάτης στο πλαίσιο των εργασιών βγήκε έξω από το κτίριο για να μεταφέρει κάτι στο αυτοκίνητό του. Κατά τη διαδικασία αυτή ακούμπησε έναν εκ των οπαδών που είχε βρεθεί εκεί για να στηρίξει τον 20χρονο, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένα χάος, καθώς ο φίλος του Ολυμπιακού του μίλησε προκλητικά και ο εργάτης απάντησε.

 

Αποτέλεσμα αυτού του επεισοδίου ήταν ο εργάτης να πέσει θύμα ξυλοδαρμού από το πλήθος (υπό το βλέμμα της Αστυνομίας που επέλεξε απλά να βλέπει) και τελικά ο ίδιος να υποβάλλει μήνυση στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα.

Δείτε το άρθρο εδώ http://aek24hours.gr/?p=120439