Διακρίσεις για την ομάδα ποδηλασίας του εργαστηρίου “Παναγία Ελεούσα” στο Ναύπλιο


panagia eleousa nafplio
Με χρυσά μετάλλια επέστρεψε την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017 , σε κλίμα χαράς και επιτυχίας, η αθλητική ομάδα των εκπαιδευομένων νέων του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» από το Ναύπλιο, όπου πήρε μέρος στους Αγώνες Ποδηλασίας των Special Olympics «Ναύπλιο 2017», που διεξήχθησαν από 10 έως 12 Οκτωβρίου 2017.

Η ομάδα αθλητών του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» που συμμετείχε και διακρίθηκε είναι:
1. Παναγιώτης Χαρατσάρης, Χρυσό μετάλλιο στο ατομικό ανδρών, 1 χλμ. και 4η θέση στο ομαδικό ανδρών 5χλμ.
2. Χριστόφορος Γιαννιτσέλης, 4η θέση στο ατομικό ανδρών 1 χλμ.
3. Κωνσταντίνος Ζώγκος, Χρυσό μετάλλιο στο ατομικό ανδρών 1 χλμ. και χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό ανδρών 5 χλμ.
4. Κατερίνα Κυλάφη, Χάλκινο μετάλλιο στο ατομικό γυναικών 1 χλμ.
5. Παρασκευή Γίδα, Χρυσό μετάλλιο στο ατομικό γυναικών 1 χλμ.

Τους νέους συνόδευαν ο Γυμναστής του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» κ. Μανώλης Καραβίας και η Κοινωνική Λειτουργός του εργαστηρίου κα Αναστασία Πέγιου.

Αναφέρει η ανακοίνωση του εργαστηρίου: Συγχαίρουμε τους αθλητές μας και τους ευχόμαστε να απολαμβάνουν πάντα τέτοιου είδους επιτυχίες που τους εμψυχώνουν, ανεβάζουν το δείκτη της ποιότητας ζωής τους, μας κάνουν όλους υπερήφανους για την πατρίδα μας και ιδιαίτερα για το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», καταδεικνύοντας ότι οι εκπαιδευόμενοι νέοι με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες που εκπαιδεύονται καθημερινά στο Φορέα μας, με ανάλογη εκπαίδευση, μπορούν να φτάσουν πολύ ψηλά.

Επίσης, συγχαίρουμε τον εκπαιδευόμενο νέο μας Γιάννη Νικάκη, ο οποίος διακρίθηκε με ασημένιο μετάλλιο στο ατομικό ανδρών 1 χλμ. και χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό ανδρών 5 χλμ. , εκπροσωπώντας τα Special Olympics Νομού Αιτωλ/νίας.

Ευχαριστούμε θερμότατα και τους διοργανωτές των Special Olympics για την άψογη διοργάνωση των αγώνων και την υπέροχη προσφορά τους στον τομέα του αθλητισμού.