Επίσκεψη στις κοινωνικές δομές… – Νέα και Ειδήσεις για το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανίαγυναικα-ερωτηματικο-1Καιρό τώρα στους νεοδημοκρατικούς κύκλους της Αιτωλοακαρνανίας διακινούνται τρία-τέσσερα ονόματα γυναικών που φέρονται ως υποψήφιες για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.
Πρόκειται για γυναίκες που δειλά-δειλά αρχίζουν να κινούνται στην περιοχή, να βλέπουν κόσμο, να κάνουν επαφές. Άλλες κατ΄ ιδίαν αναφέρουν πως θα είναι υποψήφιες, άλλες είναι πιο συγκρατημένες. Δημοσίως ωστόσο όλες τους είναι προσεκτικές , δεν αυτοπροσδιορίζονται ακόμη ως υποψήφιες για τη Βουλή. Ξέρουν καλά άλλωστε πως αν το πράξουν και το μάθει ο πρόεδρος του κόμματος οι φιλοδοξίες τους θα πάνε περίπατο.
Μας ήρθαν στο μυαλό αυτά με σημερινή αφορμή. Κυρία, διεθνολόγος – οικονομολόγος, επισκέφτηκε τις κοινωνικές δομές του δήμου Αγρινίου όπου προέβη σε συμβολική προσφορά, και το νοσοκομείο. Το όνομα της διακινείται για το ψηφοδέλτιο ωστόσο η ίδια , όπως μαθαίνουμε, σήμερα ήταν διακριτικότατη και προέταξε την θέληση της για προσφορά. Πράγμα σε κάθε περίπτωση καλοδεχούμενο.