Η δεύτερη «πώληση» του Παναθηναϊκού στη Μπενφίκα!


Πως ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε ακόμη ένα ποσό απ’ την μετακόμιση του Βλαχοδήμου μέσω του ποσοστού μεταπώλησης, πότε θα πληρωθούν τα χρήματα απ’ τους Πορτογάλους στο λογαριασμό του “τριφυλλιού” και πότε θα πληρωθούν οι υπάλληλοι της ΠΑΕ έναν μισθό. Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr

  Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος επέστρεψε την Πέμπτη (12/10) απ’ τη Λισσαβόνα έχοντας υπογράψει απ’ το βράδυ της Τετάρτης (11/10) συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2022 με τη Μπενφίκα. Το πότε θα “ενεργοποιηθεί” αυτό το συμβόλαιο, είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες εβδομάδες.
Θεωρητικά ο ομογενής άσος είναι να “μετακομίσει” για μόνιμη εγκατάσταση τον προσεχή Ιούλη, ωστόσο τον τελευταίο λόγο θα τον έχουν οι Λουζιτανοί και δη ο προπονητής του, Ρουί Βιτόρια ο οποίος θα αποφασίσει τον Δεκέμβριο, εάν θα καλέσει νωρίτερα στα… όπλα τον “Odi”, δεδομένης και της… ανασφάλειας που έχει δημιουργηθεί την εφετινή σεζόν στους “αετούς”, με τους υπάρχοντες γκολκίπερς του ρόστερ. Γι’ αυτό και στο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Βλαχοδήμος με τη Μπενφίκα, η ημερομηνία έναρξης της συνεργασίας τους έχει μείνει προς το παρόν “κενή”.
Αυτό που ξεχωριστή σημασία για τους “πράσινους” είναι πως στην τελική κουβέντα που έγινε την Τετάρτη στη Λισσαβόνα, ο Παναθηναϊκός μπόρεσε κι έβαλε στο όλο deal κι έναν επιπλέον όρο. Για την ακρίβεια έκανε μία δεύτερη… πώληση, μέσα στην πώληση του Βλαχοδήμου.
Στις διαπραγματεύσεις που είχαν γίνει τις τελευταίες δύο εβδομάδες, οι “πράσινοι” και η Μπενφίκα συμφώνησαν να διατηρήσει ο Παναθηναϊκός ποσοστό μεταπώλησης 15%. Στο ραντεβού που έγινε στη Λισσαβόνα, η συμφωνία τροποποιήθηκε ελαφρά και…


ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ