Η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» ξανά στο προσκήνιο


Οι Σπύρος Βλάχος και Δημήτρης Σαραβάκος πρόκειται να παραιτηθούν και θα προκαλέσουν εκλογές στο σωματείο λαϊκής βάσης. Αναζητούνται νέοι διοικούντες με όραμα και διάθεση.

Η ενεργοποίηση της “Παναθηναϊκής Συμμαχίας” μοιάζει η μόνη επιλογή στην παρούσα φάση, προκειμένου να επιτευχθεί η συνδρομή των οπαδών του Τριφυλλιού για τη συντήρηση της ΠΑΕ. Μπορεί το σωματείο λαϊκής βάσης να μην κέρδισε το στοίχημα της μαζικής συμμετοχής, εντούτοις διαθέτει τους μηχανισμούς για να συνεισφέρει χρηματοδοτικά, προκειμένου να μην αναζητούνται άλλοι τρόποι ενώ δεν υπάρχει χρόνος. Βέβαια, για να απευθυνθεί ξανά στον κόσμο η “Παναθηναϊκή Συμμαχία”, θα χρειαστεί ένα γερό λίφτινγκ σε επίπεδο προσώπων. Η νυν διοίκηση δεν έπεισε τους φιλάθλους ώστε να εγγραφούν, οπότε απαιτείται η εκλογή νέων ανθρώπων, που θα έχουν την έξωθεν καλή μαρτυρία και θα έχουν απήχηση και δημοτικότητα.
Αυτό αναμένεται να συμβεί σύντομα και σε πρώτη φάση, θα κατατεθούν παραιτήσεις ώστε προκληθούν εκλογές. Από το 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο που είχε εκλεγεί τον Δεκέμβριο του 2015, απομένουν 5 μέλη. Ο πρόεδρος, Σπύρος Βλάχος και ο σύμβουλος, Δημήτρης Σαραβάκος, θα παραιτηθούν στην επόμενη συνεδρίαση και εκ του καταστατικού, θα οριστούν αρχαιρεσίες μετά από 25 ημέρες.
Ο Βλάχος δεν πρόκειται να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα, ωστόσο ο Σαραβάκος θα διεκδικήσει τη συμμετοχή του στο νέο σχήμα. Παράλληλα, από την ΠΑΕ προσεγγίζονται παλαίμαχοι ώστε να στελεχώσουν το επόμενο ΔΣ και να αποτελέσουν την άτυπη επιτροπή σωτηρίας που θα εμπνεύσει…


ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ