Κατσουράνης: «Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό»


Ο Κώστας Κατσουράνης παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη νέα προσπάθεια στην Παναχαϊκή, ενώ ζήτησε απ’ τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εφημερίδα “Πελοπόννησος” παραχώρησε ο Κώστας Κατσουράνης. Ο παλαίμαχος διεθνής μέσος και νυν Τεχνικός Διευθυντής της Παναχαϊκής μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα της Πάτρας, ενώ έκανε ειδική μνεία στον Παναθηναϊκό, ζητώντας από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να βοηθήσουν τους “πράσινους” που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:
“Τα πράγματα πηγαίνουν σχετικά αργά, αλλά καλά. Απλώς νομίζω ότι οι άνθρωποι που έχουν στα χέρια τους την Παναχαϊκή, έχουν ένα μεγάλο μαγαζί στην Ελλάδα, χωρίς χρέη, καθαρό. Προσπαθούν να το κρατήσουν έτσι ώστε να μη ξεφύγουν και ποτέ να μην δημιουργήσουν χρέη και αυτή είναι μια σοβαρή κίνηση από την πλευρά τους. Όμως πρέπει όλοι μαζί να καταλάβουμε και εγώ και αυτοί ότι λέγοντας αλήθεια στον κόσμο και επενδύοντας σε κάποια πράγματα που είναι καλά για την ομάδα χωρίς, να ξεφεύγουμε στα οικονομικά θα έρθει πιο πολύς κόσμος στο γήπεδο. Οσο πιο γρήγορα κινηθούμε προς αυτές τις κατευθύνσεις, δείξουμε σοβαρότητα και ότι δουλεύουμε σε βάθος και για βάθος χρόνου και έχουμε πίστη στο σχέδιο μας, σιγά-σιγά μπορούμε να τα καταφέρουμε”.
Πρόσφατα η Παναχαϊκή έπαιξε φιλικό με την ΑΕΚ, πέρυσι με τον Παναθηναϊκό, τί κερδίζει αγωνιζόμενη με τέτοιους αντιπάλους;
“Βλέπουμε την απόσταση που έχουμε να διανύσουμε…


ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ