Με Παναιτωλικό εντός οι Κ-17 και Κ-15 του ΠΑΣ, χωρίς αγωνιστική δράση η Κ-20


k17 xanthiΜετά την αγωνιστική απραξία της προηγούμενης αγωνιστικής, λόγω ρεπό, σε δράση επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο η Κ-17 του ΠΑΣ Γιάννινα, που υποδέχεται στην έδρα της την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Κ-17 της Super League.

Οι μικροί του Νίκου Μπαδήμα, οι οποίοι δεν έχουν κάνει καλό ξεκίνημα έως τώρα στο πρωτάθλημα, καθώς μετρούν μία μόλις νίκη σε 4 παιχνίδια, θα υποδεχθούν τη φιλόδοξη ομάδα του Αγρινίου, το μεσημέρι του Σαββάτου, στις 13:00, στο Αθλητικό Κέντρο Epirus του Epirus Health Center.
Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Μπαϊλης, με βοηθούς τους Φραγκούλη και Τσόγκα του Συνδέσμου Πρεβέζης. Τέταρτος θα είναι ο Γεωργάκης του Συνδέσμου Ηπείρου.

Με Παναιτωλικό εντός και η Κ-15

Εκκίνηση των αγωνιστικών υποχρεώσεων για την Κ-15 του ΠΑΣ Γιάννινα έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς μετά το ρεπό της 1ης αγωνιστικής, οι μικροί «ρίχνονται» στη μάχη του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης με το παιχνίδι του Σαββάτου, απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι «κυανόλευκοι», που βρίσκονται στο δεύτερο όμιλο με ΠΑΟΚ, Ξάνθη, Κέρκυρα και Παναιτωλικό, ελπίζουν σε ένα καλό ξεκίνημα απέναντι στους Αγρινιώτες. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 13:00 και θα διεξαχθεί στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα.
Τον αγώνα θα διευθύνει ο Νέος του Συνδέσμου Ηπείρου, με βοηθούς τους Λιόντο (Ηπείρου) και Παπαλαζάρου (Θεσπρωτίας)

Αγωνιστική αποχή για την Κ-20

Δεν θα έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις το προσεχές Σαββατοκύριακο οι νεαροί του Χρήστου Αγγέλη, καθώς κατόπιν αποδοχής αιτήματος, το παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα του Πλατανιά αναβάλλεται και μεταφέρεται για την 11η Νοεμβρίου.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Κ-15 Super League, Διαιτητές 2ης αγωνιστικής
Κ-17 Super League, Διαιτητές 6ης αγωνιστικής
Κ-20 Super League, Διαιτητές 7ης αγωνιστικής

Επιμέλεια: Ράνια Κρικώνη