Ροντρίγκες: «Ο ΠΑΟΚ με έκανε καλύτερο»


Ο Γκάρι Ροντρίγκες μίλησε στην Τουρκία για τον ΠΑΟΚ, τη συνεργασία του με τον Ίγκορ Τούντορ και τα μεγάλα σχέδια του με τη Γαλατάσαραϊ.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες κάνει πολύ καλή σεζόν με τη Γαλατάσαραϊ και μάλιστα αυτές τις ημέρες πήρε τα “μπραβο” όλων γιατί έφυγε νωρίτερα από την αποστολή της εθνικής Πράσινου Ακρωτηρίου (ζήτησε να μην παίξει σε φιλικό με τη Μοζαμβίκη) για να κάνει επιπλέον προπονήσεις με τη Γαλατάσαραϊ. Ο 27χρονος επιθετικός έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα “ajansspor.com” και μεταξύ άλλων μίλησε για τη βοήθεια που πηρε από τον ΠΑΟΚ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:
Για τη φετινή Γαλατασαράι (πρωτοπόρος στο τουρκικό πρωτάθλημα): “Το πιο σημαντικό είναι το ομαδικό πνεύμα που έχουμε. Αισθανόμαστε πολύ δυνατοί, είμαστε μια ισχυρή ομάδα. Πρέπει να πω πως σε γενικές γραμμές κάνουμε φανταστική δουλειά” .
Για τη συνεργασία με τον Ίγκορ Τούντορ: “Τον ήξερα από τον ΠΑΟΚ, ήξερα έτσι το πως θα δουλέψω, το τι θα κάνω. Συνεχίζει με το ίδιο στυλ. Δουλεύουμε πολύ σκληρά, οι προπονήσεις είναι πολύ “σφιχτές”.  Χρειαζόταν χρόνο γιατί πέρσι ήρθε στην ομάδα στα μέσα της σεζόν. Τώρα μπορείτε να δείτε πως κάνει πολύ καλή δουλειά, ελπίζω να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Ξέρει πως πρέπει να είμαστε πρωταθλητές στο τέλος της σεζόν, δουλεύουμε πάνω σε αυτό”.
Για το δικό του μέλλον: “Δεν υπάρχει τίποτα αυτή τη στιγμή. Είμαι συγκεντρωμένος μόνο στην επιτυχία της Γαλατάσαραϊ, στοχεύουμε να γίνουμε πρωταθλητές” ήταν χαρακτηριστικά…


ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ