Το παταγώδες κραχ του Αλαφούζου


Ο Γιάννης Σερέτης εμβαθύνει στα οικονομικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προσπαθώντας να προσεγγίσει τις αιτίες του κραχ στο «τριφύλλι». Με 30.000.000 ευρώ όποιος θέλει παίρνει τον Παναθηναϊκό χωρίς «κούρεμα» οφειλών.

Τα τύμπανα του εμφύλιου πολέμου χτυπούν ασταμάτητα από την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει συγκριτικά με την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στην οποία βρίσκεται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η ΠΑΕ έδωσε τελικά τα οικονομικά στοιχεία στη δημοσιότητα, σήμερα πληρώνει έναν μισθό στους εργαζόμενους, περιμένει τα χρήματα της Μπενφίκα την Τρίτη και πλέον όλοι όσοι εξακολουθούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Παναθηναϊκό βιώνουν το vivere pericolosamente κάθε ώρα της βαριάς καθημερινότητάς τους. Ήδη ένας μασέρ αποχώρησε, ίσως το ίδιο πράξουν περισσότεροι εργαζόμενοι της ΠΑΕ και του “Γ. Καλαφάτης” μέχρι τον Ιανουάριο αν βρουν θέση εργασίας κάπου αλλού και ο Αγησίλαος Τουμαζάτος προσπαθεί με νύχια και με δόντια να καλύψει τις ατέλειωτες “τρύπες” και να διαχειριστεί τον Τιτανικό έχει ήδη προσκρούσει στο παγόβουνο, μπάζει νερά, έχει πάρει κλίση και βασανιστικά βυθίζεται.
Πώς έφτασε ο Παναθηναϊκός σ’ αυτήν την πρόσκρουση; Η απάντηση δόθηκε καθαρά από τη χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ. Τι αποδεικνύεται, χωρίς ίχνος αμφισβήτησης των στοιχείων τουλάχιστον από τη δική μας πλευρά; Ότι ο Παναθηναϊκός είχε σ’ αυτήν την πενταετία έσοδα 150.000.000 ευρώ, αλλά τώρα έχει μεγαλύτερο χρέος απ΄ αυτό που παρέλαβε το 2012 ο Γιάννης Αλαφούζος! Έσοδα 150.000.000 ευρώ από το δικό του πορτοφόλι, από τις συνδρομές των…


ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ