Οι επικριτές κάνουν τη δουλειά τους και εγώ τη δική μου – AEK24HOURS.GR


Δεν θέλησε να δώσει απάντηση στους επικριτές του ο Γιάννης Ανέστης, ο οποίος τόνισε πως κάνει μόνο τη δουλειά του.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

 

«Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, κατακτήσαμε έναν πολύτιμο πόντο, ο οποίος θα μας δώσει και ψυχολογία για το επόμενο παιχνίδι με την Μίλαν στην Αθήνα. Νομίζω ότι έκανα ένα πολύ καλό ματς, αυτό προσπαθώ να κάνω σε κάθε παιχνίδι, είμαι χαρούμενος για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα, συνεχίζουμε.

 

Οι επικριτές κάνουν τη δουλειά τους και εγώ τη δική μου, δουλεύω καθημερινά προκειμένου να βελτιώνομαι και σήμερα κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα μου. Ήταν ένα μεγάλο ματς για εμάς, ορισμένοι δεν είχαμε αγωνιστεί μέχρι σήμερα σε τέτοιο επίπεδο, κόντρα σε τόσο δυνατό αντίπαλο. Είχαμε να κερδίσουμε πολλά, από την αρχή μπήκαμε δυνατά και πήραμε τελικά έναν σημαντικό βαθμό.

 

Τώρα υποδεχόμαστε την Μίλαν, αν πάρουμε τους τρεις πόντους πάμε ακόμα και για την πρώτη θέση του ομίλου, ενώ παράλληλα σχεδόν εξασφαλίζουμε τη δεύτερη θέση και την παρουσία μας στη φάση των 32 του Europa League. Ωστόσο πρώτα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα πρωταθλήματος, έχουμε 2-3 ημέρες μπροστά μας για να δουλέψουμε και να νικήσουμε κόντρα στον Ατρόμητο».

Δείτε το άρθρο εδώ http://aek24hours.gr/?p=120776