Τα κάναμε όπως θέλαμε – AEK24HOURS.GR


Ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του έμεινε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο προπονητής της ΑΕΚ έβγαλε το καπέλο στον Γιάννη Ανέστη, του έδωσε συγχαρητήρια και τόνισε πως στόχος του είναι να βοηθά την ομάδα.

 

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:

 

Για την κριτική που δέχτηκε;

 

«Απάντηση δεν θα το έλεγα. Οι κριτές κάνουν τη δουλειά τους και εγώ τη δική μου. Προσπαθώ πάντα για το καλύτερο στο γήπεδο και να βοηθάω την ομάδα μου»

 

Για το τι είπε με τους συμπαίκτες του;

 

«Ήταν ένα μεγάλο ματς. Είπαμε να μπούμε δυνατά, πήραμε το βαθμό και κοιτάμε τη συνέχεια».

 

Για το βαθμό και πόσο σημαντικό είναι για τη συνέχεια;

 

«Είναι σημαντικό ότι ήρθε εκτός έδρας γιατί τώρα περιμένουμε τη Μίλαν. Μπορούμε να κοιτάξουμε την πρώτη θέση, αν όχι τη δεύτερη. Τώρα κοιτάμε τη συνέχεια και το πρωτάθλημα. Να δουλέψουμε 2-3 και να πάμε να κερδίσουμε κι αυτό το ματς».

 

Για το αν θα μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο από το ματς;

 

«Ας είμαστε ταπεινοί μετά από τέτοιο αποτέλεσμα σε μια τέτοια έδρα και σημαντικό αντίπαλο όπως η Μίλαν. Εχουμε κάνει καλή άμυνα, κάναμε ευκαιρίες, είχαμε καλό σχεδιασμό και τα κάναμε όπως θέλαμε».

 

Για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ και τι του αφήνει το 0-0;

 

«Πρώτα από όλα, είμαι χαρούμενος για τον κόσμο. Πάνω από 3.000 οπαδοί, ο κόσμος έκανε αισθητή την παρουσία του. Μεγάλη ομάδα είναι η Μίλαν, δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, όπως ούτε σήμερα. Αλλά μένω με την χαρά του κόσμου σήμερα».

 

Για τον σχεδιασμό πριν το ματς;

 

«Στον κόσμο του ποδοσφαίρου, όλα επηρεάζουν για μια καλή δουλειά. Εγώ πάντα αυτό που ζητώ, θέλω διάθεση και σωστή συμπεριφορά. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, να μετρά η προσπάθεια. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια. Χαρούμενος για τον ένα βαθμό. Θα ήμουν το ίδιο και αν είχαμε χάσει».

 

Για τη νίκη της Ριέκα μέσα στην Αυστρία και ένα σχόλιο για Τζανετόπουλο;

 

«Να πω ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας και ότι τι κάνουν οι αντίπαλοι μας. Ο Ανταμ είναι ένας παίκτης που σήμερα πήρε ως βραβείο ειδικά στο β’ ημίχρονο. Μέσα από την σκληρή δουλειά, συζητάμε κάθε μέρα στην προπόνηση, ακούει και βελτιώνεται. Είναι πολύ ώριμος και το έδειξε μέσα σε αυτό το γήπεδο».

Δείτε το άρθρο εδώ http://aek24hours.gr/?p=120770