Σύγκριση Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού μέσω Football Manager 2018

[ad_1]

Μπορεί το Football Manager 2018 να μην έχει κυκλοφορήσει επίσημα (έρχεται στις 10/11), ωστόσο ο Αντώνης Τσακαλέας μπήκε στα… άδυτα του παιχνιδιού και σας παρουσιάζει με screenshots τους δύο «αιωνίους» πριν το μεταξύ τους ντέρμπι. Οι πιθανές ενδεκάδες και η σύγκριση των παικτών.

  Το Football Manager 2018 κυκλοφορεί στις 10 Νοεμβρίου, με την εταιρία να δίνει πρόσβαση στη beta έκδοση του παιχνιδιού από την Πέμπτη, δυο μέρες πριν το ντέρμπι των αιωνίων (28/10).
Το FM με ανανεωμένο look και φυσικά ανανεωμένη βάση δεδομένων είναι εδώ. Με βάση τις πιθανές ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν οι δυο ομάδες, ξεψαχνίσαμε τον κάθε παίκτη, σε μια σύγκριση ανά θέση.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

 

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ
 
ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

ΤΑ ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΑΝΑ ΘΕΣΗ
ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ-ΠΡΟΠΟ
 
Από τη μια νιάτα, και όπου νιάτα… potential ability, το οποίο το “μυρίστηκε” ήδη η Μπενφίκα. Από την άλλη εμπειρία, και είναι γνωστό πως (και) στο FM η εμπειρία στη συγκεκριμένη θέση, παίζει σημαντικό ρόλο.
ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ-ΟΜΑΡ
 
Αν υπάρχει ένα κοινό στοιχείο που καταγράφει κανείς μέσω των χαρακτηριστικών των δυο παικτών είναι η “μάχη” στα τεχνικά χαρακτηριστικά εκεί που αμφότεροι είναι στα χαμηλά, και η αντίστοιχη “μάχη” στα σωματικά/φυσικά χαρακτηριστικά, εκεί που αμφότεροι έχουν από τους υψηλότερους μέσους όρους του πρωταθλήματος.
ΜΟΛΕΔΟ-ΕΝΧΕΛΣ
 
Πιο τεχνίτης ο Ένχελς, πιο δυνατός ο Μολέδο και μικρό προβάδισμα στο κομμάτι των ψυχικών χαρακτηριστικών, εκεί που το 19 σε επιθετικότητα του Μολέδο… βγάζει μάτι.
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ-ΣΙΣΕ
 
Ο Σισέ μοιάζει να είναι από τους πλέον άτεχνους κεντρικούς αμυντικούς, κάνοντας τον Κουτρουμπή να μοιάζει… ντελικάτος μπροστά του. Βέβαια, εκεί που δεν τα βάζεις με…


ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

[ad_2]