«Δείξαμε χαρακτήρα και γυρίσαμε το ματς»

[ad_1]

Ικανοποιημένος από την αντίδραση της ομάδας του από τη στιγμή που έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά προβληματισμένος από τα παιδαριώδη, όπως τα χαρακτήρισε, λάθη που έγιναν, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Πετράκη:

«Νομίζω ότι μέχρι το 60’ έγινε ένα παιχνίδι χωρίς ρυθμό, με ελάχιστες φάσεις. Εκεί, στην αλλαγή σχηματισμού που κάναμε χάσαμε λίγο τη συγκέντρωσή μας και η Κέρκυρα μας έβαλε ένα γκολ στην πλάτη της άμυνας.

Μετά είδαμε την ομάδα που όλοι θέλουμε να βλέπουμε. Το ότι μείναμε πίσω στο σκορ για δεύτερο ματς και καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς, δείχνει χαρακτήρα.  Νομίζω εκτός του γκολ που δεχτήκαμε και οι δύο ευκαιρίες της Κέρκυρας προήλθαν από δύο δικά μας λάθη. Αυτά απαγορεύονται και δεν πρέπει να ξανασυμβούν. Θα το συζητήσουμε και με τα παιδιά στα αποδυτήρια. Από εκεί και πέρα ήταν μια σπουδαία νίκη για μας και κοιτάζουμε ήδη το επόμενο παιχνίδι».

Για το αν το ρου της ιστορία του παιχνιδιού άλλαξε εξαιτίας των αλλαγών προσώπων ή της αλλαγής συστήματος, είπε: «Πολύ καλή ερώτηση. Θέλω να συγχαρώ τα τρία παιδιά που μπήκαν, γιατί με την προσωπικότητά τους και την ενέργειά τους βοήθησαν πολύ την ομάδα”. 

[ad_2]