Συμπληρωματική απολογία για τη μετάφραση του πανό στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

[ad_1]

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League Σουρωτή ζήτησε επανάληψη της συζήτησης και πιστή μετάφραση του πανό κατά του Ιβάν Σαββίδη που αναρτήθηκε στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Το πανό που αναρτήθηκε με αναγραφόμενο περιεχόμενο κατά του Ιβάν Σαββίδη στο ημίχρονο του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, στο “Γ. Καραϊσκάκης”, ανάγκασε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο να μη βγάλει απόφαση, αλλά να διατάξει επανάληψη της συζήτησης για πιστή και ακριβή μετάφραση της φράσης. ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ:
“Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 8ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:
Α) ΠΑΕ AOK: «Βάσει των αναφερομένων στο από 21/10/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 21/10/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.
Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 22/10/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 22/10/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 1003/2/59/1/4-κθ΄από 24/10/2017 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά…


ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

[ad_2]