Παναθηναϊκός στην Μπόκα για Τσάβες: «Κάντε υπομονή»

[ad_1]

Το μέλος της διοίκησης της Μπόκα Τζούνιορς, Ντιέγκο Λαστ, είχε συνάντηση το πρωί της Παρασκευής (10/11) σε καλό κλίμα με εκπρόσωπους του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο των οφειλών για τη μεταγραφή του Αντρές Τσάβες.

Μπορεί οι ρεζέρβες της Μπόκα Τζούνιορς να αναμετρήθηκαν με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” την Τετάρτη (8/11), αλλά η αποστολή των “σενέισες” αναχωρεί το απόγευμα της Παρασκευής (10/11) από την Ελλάδα με προορισμό το Μπουένος Άιρες. Τόσο την Πέμπτη (9/11), όσο και την Παρασκευή (10/11) η ομάδα του Μπουένος Άιρες κατέλυσε σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων της Αθήνας. Ήταν βέβαιο ότι στο πλαίσιο της επίσκεψης της στην Ελλάδα θα είχε συνάντηση και με τον Παναθηναϊκό για τον Αντρές Τσάβες… Διότι ακόμα δεν έχει λάβει τα χρήματά της, στο πλαίσιο της μεταγραφής του Αργεντινού επιθετικού τον προηγούμενο Αύγουστο.
Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής και την Μπόκα Τζούνιορς εκπροσώπησε το μέλος της διοίκησης και πρώην ταμία της, Ντιέγκο Λαστ, ενώ τον Παναθηναϊκό ο γενικός διευθυντής, Αγησίλαος Τουμαζάτος και ο εκτελών χρέη τεχνικού διευθυντή, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος. Στη διάρκεια της συνάντησης εξηγήθηκε η δύσκολη οικονομική κατάσταση των “πρασίνων” και μάλιστα υπήρχε κατανόηση από τους Αργεντινούς.

Ο Ντιέγκο Λαστ στη χειραψία του με τον Νίκο Γκάλη στο “Κλ. Βικελίδης”
Δεν τέθηκαν χρονοδιαγράμματα ως προς την καταβολή των χρημάτων, το μόνο που ζήτησαν οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού από την Μπόκα ήταν να περιμένουν μέχρι το τελευταίο δεκαήμερο του τρέχοντος μηνός, μήπως και βρεθεί λύση στον……


ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ[ad_2]