Διαμαντίδης: «Μου λείπει το μπάσκετ»

[ad_1]

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης παραδέχθηκε σε συνέντευξή του ότι του λείπει το μπάσκετ, τονίζοντας πάντως ότι αυτό που τον ενδιαφέρει πλέον είναι να είναι ένας καλός μπαμπάς.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αγαπάει το μπάσκετ και του λείπει. Ξέρει όμως ότι όλα τα πράγματα στην ζωή κάποια στιγμή τελειώνουν. Φαίνεται ότι το έχει αποδεχθεί. Κι ας παραδέχθηκε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Pick N’ Roll του Cosmote TV ότι – απολύτως λογικά – του λείπει το άθλημα που τον βοήθησε να αναδειχθεί. “Μου λείπει το μπάσκετ. Οταν κανεις κάτι για 17 χρονια σε επαγγελματικό επίπεδο, συν τα 3-4 χρόνια που προηγήθηκαν, δεν ειναι και το πιο εύκολο πράγμα να σταματήσεις. Είναι όμως κάτι που πρέπει να αποδεχθείς. Αυτή είναι η ζωη για εμάς τους αθλητές. Για εμας η δουλειά μας τελειωνει στα 37 μας και εχουμε μπροστα μας μία ολόκληρη ζωη στη συνέχεια” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Διαμαντίδης.
Ακολούθως ο παλαίμαχος γκαρντ τόνισε πάντως ότι η απόφασή του να αποσυρθεί ήταν πέρα για πέρα συνειδητή και την πήρε για χάρη των παιδιών του, που είναι η προτεραιότητά του: “Τα τελευταια χρόνια είχα κατασταλάξει, ειδικά μετά την γέννηση των παιδιών μου, ότι το μπάσκετ είναι ένα παρα πολύ ωραίο άθλημα, αλλά η πρώτη προτεραιότητα είναι να είμαι καλός μπαμπάς. Να είμαι δίπλα στα παιδιά, να τους δείχνω ποιο ειναι το σωστό. Το μπασκετ το βλεπω πλέον ως φίλαθλος”.
Τέλος, αναφερόμενος στον…


ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ[ad_2]