Να παίζουμε και για τον Γιάκομπ – AEK24HOURS.GR

[ad_1]

Αποφασισμένος να παλέψει κόντρα σε Θεούς και δαίμονες είναι ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο προπονητής της ΑΕΚ είναι «σκασμένος» μετά και τον τραυματισμό του Γιάκομπ Γιόχανσον, καθώς βλέπει δύο πολύτιμα εργαλεία του (τραυματίας και ο Μάνταλος) τέθηκαν νοκ άουτ για αρκετό διάστημα.

 

Σε ομιλία που είχε ο Ανδαλουσιανός τεχνικός στους ποδοσφαιριστές του, τους μετέφερε τα εξής: «Μετά τον Πέτρο, χάσαμε και τον Γιόχανσον. Χάσαμε ακόμα ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας και της λειτουργίας μας. Είναι και οι δυο παίκτες, δυο σημαντικά κομμάτια για την ομάδα και το σύνολο, δυο σημαντικά πρόσωπα εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να το αλλάξουμε. Δεν γίνεται να διαφοροποιήσουμε την κατάσταση με καλύτερα δεδομένα για εμάς. Είναι κάτι που μας έχει επηρεάσει όλους και είναι λογικό, το καταλαβαίνω απόλυτα.

 

Όπως έγινε και με τον Πέτρο, έτσι και με τον Γιάκομπ. Όμως όπως το ξεπεράσαμε με τον Πέτρο και συνεχίσαμε, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και τώρα. Αυτό πρέπει να το κάνουμε και να παίζουμε και για τους δυο. Να πάρουμε δύναμη και να κοιτάξουμε μπροστά στα σημαντικά παιχνίδια που έχουμε και αφορούν, τόσο το πρωτάθλημα, όσο και την Ευρώπη».[ad_2]

Δείτε το άρθρο εδώ http://aek24hours.gr/?p=122030