Η ιεραρχία στα αποδυτήρια των «Big-4» σύμφωνα με το Football Manager 2018

[ad_1]

Οι ηγέτες και οι παίκτες με τη μεγαλύτερη ή τη μικρότερη επιρροή. Η ελληνική κοινότητα του Football Manager 2018 παρουσίασε την ιεραρχία στα αποδυτήρια των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ δεν λείπουν κι οι εκπλήξεις. (GRAPHICS)

Στις 10 Νοεμβρίου κυκλοφόρησε κι επίσημα το Football Manager 2018, το οποίο αναμένεται να αποτελέσει, γι’ ακόμα μία χρόνια, το απόλυτο game για τους απανταχού… wannabe προπονητές. Στη νέα έκδοση έρχεται να προστεθεί μία επιλογή που πρόκειται να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο το έργο των επίδοξων προπονητών. Αναφερόμαστε στον τομέα των dynamics, ο οποίος παίζει σημαντικό ρόλο στις σχέσεις μεταξύ του προπονητή και των παικτών κι αφορά τη σωστή διαχείριση των αποδυτηρίων της ομάδας. Μάλιστα, η ελληνική κοινότητα του Football Manager, μέσω της ιστοσελίδας “fmgreece.gr” παρουσίασε μέσα από γραφήματα την ιεραρχία στα αποδυτήρια των τεσσάρων μεγάλων ελληνικών ομάδων, δηλαδή του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Η ιεραρχία εντός ομάδας, δημιουργήθηκε με βάση τις σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες, τις ηγετικές τους ικανότητες, το χρόνο στον οποίο βρίσκονται στην ομάδα αλλά και διαπροσωπικές σχέσεις που είτε προϋπήρχαν είτε αναπτύσσονται όσο οι παίκτες συνυπάρχουν στα αποδυτήρια.
Δείτε αναλυτικά:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στον Ολυμπιακό, ο ηγέτης της ομάδας είναι ο Κώστας Φορτούνης. Στις… πλάτες του Έλληνες μεσοεπιθετικού στηρίζεται μεγάλο κομμάτι της δημιουργίας των “ερυθρολεύκων”, ενώ το γεγονός πως ανήκει στην ομάδα απ’ το καλοκαίρι του 2014, τον μετατρέπει αυτόματα σε έναν απ’ τους παλαιότερους παίκτες της ομάδας.
Από εκεί και πέρα, ο Αλεξίς Ρομαό είναι ένας…


ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ[ad_2]