Σε πλήρη κίνηση ο μηχανισμός στήριξης του Ολυμπιακού για τον Δήμο Μάνδρας

[ad_1]

Με εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο μηχανισμός στήριξης της ΠΑΕ Ολυμπιακός τέθηκε σε πλήρη κίνηση προκειμένου να παρασχεθεί άμεσα η μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια στους κατοίκους του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Πιστή στην πολιτική της και ακολουθώντας την εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη να βοηθά όσους έχουν ανάγκη, η ΠΑΕ Ολυμπιακός δίνει το παρών στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας, προκειμένου να προσφέρει εμπράκτως τη βοήθειά της. Τρόφιμα, ιματισμός, εργαλεία και άλλα πολλά αγαθά παραδόθηκαν στο Δημαρχείο, ώστε να διανεμηθούν σε όσους τα χρειάζονται, προκειμένου να ανακουφιστούν, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή. Μια εξέλιξη την οποία είχε προαναγγείλει νωρίτερα μέσα στην ημέρα ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:
“Με εντολή του ηγέτη του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγκέντρωσε μεγάλη ποσότητα τροφίμων, νερού, ειδών καθημερινής ανάγκης, προκειμένου να τα διαθέσει άμεσα στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας. Όλα αυτά τα είδη πρώτης ανάγκης θα διανεμηθούν άμεσα στους ανθρώπους οι οποίοι επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες των προηγούμενων ημερών και οι οποίες στοίχισαν ζωές!

Η αντιπροσωπεία των «ερυθρόλευκων», με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Καραϊσκάκης ΑΕ» κ. Βασίλη Βασιλειάδη, καθώς και στελέχη από το Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού, την «Καραϊσκάκης ΑΕ» και την ΠΑΕ Ολυμπιακός, βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο Δημαρχείο Μάνδρας-Ειδυλλίας και παρέδωσαν το υλικό, ώστε να διανεμηθεί στους πληγέντες κατοίκους της περιοχής.

Εξίσου σημαντικό, όμως, είναι το γεγονός ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός άνοιξε τις αποθήκες του Προπονητικού Κέντρου στο…


ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ[ad_2]