Επισκέφτηκε τη Μάνδρα ο Μαρινάκης

[ad_1]

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, έχοντας μαζί τους Νικολάου και Ανδρούτσο, βρέθηκε στη Μάνδρα για να δει από κοντά την κατάσταση που βιώνουν οι πλημμυροπαθείς. Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Στη Μάνδρα παρευρέθηκε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος θέλησε να δει από κοντά την κατάσταση που βιώνουν οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής μετά τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες. Στο πλάι του ήταν μεταξύ άλλων οι Νικολάου και Ανδρούτσος, οι οποίοι εκπροσώπησαν το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και οι δυο κόρες του. Ο ίδιος περπάτησε στους δρόμους, είδε ακριβώς το τι συνέβη στην περιοχή και συναντήθηκε και με την Δήμαρχο, Γιάννα Κριεκούκη. Φυσικά, μίλησε και με τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο να συμμαζέψουν το χάος που δημιουργήηθηκε, ώστε η πόλη να επανέλθει και πάλι στην κανονικότητα, μετά τον άδικο χαμό 21 ψυχών.

“Δεν θα ήθελα να πω πολλά λόγια, ούτε ήρθαμε να εκμεταλλευτούμε για την προβολή μας αυτό που έχει γίνει στην πόλη. Εμάς, αυτό που μας ενδιαφέρει και το κάναμε από την πρώτη στιγμή, χωρίς να έχουμε ειδοποιήσει κανέναν, ήταν να έρθουμε και να βοηθήσουμε.
Συζήτησα με την κα. Δήμαρχο και είδα ότι οι ανάγκες είναι πολύ παραπάνω. Οι εντολές στους ανθρώπους τους δικούς μας, είναι να προσπαθήσουν να κάνουν ό,τι καλύτερο γίνεται και όχι μόνο αυτοί που είναι εδώ, αλλά και τα συνεργεία τα οποία έχουμε φέρουμε εδώ να κάνουν δουλειά.
Δεν χρειάζεται να λέμε. Το…


ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ[ad_2]