Ραντεβού με Τσάβες στο Σάλτο και νέα «βάσανα» για τον ΠΑΟ!


Πότε και γιατί θα γίνει τελικά η συνάντηση του ανθρώπου του «τριφυλλιού» με τον «Κομαντάντε», τι σκέφτεται να κάνει, πόσο αναμένεται να κρατήσει η υπόθεση και ποια είναι τα νέα… απόνερα της οικονομικής «κανονιάς» που έριξε ο Αλαφούζος. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Contra.gr.

  Οι εξελίξεις γύρω απ’ την υπόθεση του Αντρές Τσάβες και την “κοπάνα” του, που έχει φτάσει πλέον τις 12 μέρες (!), πήγαν λίγο πίσω χρονικά το τελευταίο 24ωρο. Κι αυτό, διότι ο “πράσινος” απεσταλμένος Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο, ο “ενδιάμεσος” ατζέντης της καλοκαιρινής μεταγραφής του “Κομαντάντε” στο “τριφύλλι”, έφτασε με πολύωρη καθυστέρηση στο Μπουένος Άιρες.
Το πρώτο ραντεβού, στο οποίο δεν ήταν προγραμματισμένο να δώσει το “παρών” ο Τσάβες, έγινε με τον βασικό ατζέντη του Φερνάντο Ιντάλγο, ο οποίος εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του με την κίνηση του πελάτη του να φρύγει χωρίς άδεια, τονίζοντας πως και ο ίδιος τον πιέζει πάρα πολύ να επιστρέψει στην Αθήνα, διότι αυτό είναι το σωστό και το καλύτερο για να εξομαλυνθεί η κατάσταση στην παρούσα φάση.
Γενικά ο Ιντάλγο έδειξε μία μεγάλη διάθεση να συνεργαστεί σ’ όλους τους τομείς με τον Παναθηναϊκό, αναγνωρίζοντας τη… γκέλα του πελάτη του, το πόσο “επικίνδυνη” ήταν για τον 25χρονο επιθετικό και το πόσο θα μπορούσε να βλάψει όλη αυτή η στάση του, τη συνέχεια της καριέρας του. Κι αυτό αν μη τι άλλο, το γεγονός δηλαδή πως ο Παναθηναϊκός διατηρεί έναν καλό “δίαυλο” επικοινωνίας με τον Αργεντινό ατζέντη του Τσάβες, είναι σημαντικό για την εξέλιξη της υπόθεσης…
Η επόμενη…


ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ