Τζόγος το πόκερ σύμφωνα με δικαστήριο της Ινδίας

[ad_1]

Σε μια σημαντική απόφαση προέβη το ανώτατο δικαστήριο της Γκουτζαράτ της Ινδίας

Σε μια σημαντική απόφαση προέβη το ανώτατο δικαστήριο της Γκουτζαράτ της Ινδίας. Η απόφαση αναφέρει πως το πόκερ είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται στην τύχη και πως εμπεριέχει μεγάλο βαθμό ικανοτήτων, έτσι, περνάει στο όριο του τζόγου.

Απορρίπτοντας τις αναφορές από την ινδική ένωση πόκερ κι άλλου τέτοιου είδους οργανισμών, το ανώτατο δικαστήριο υποστήριξε πως η ιστορία του παιχνιδιού δείχνει ξεκάθαρα πως είναι ένα παιχνίδι που είναι βασισμένο ολοκληρωτικά στον παράγοντα τύχη.

Επίσης, το ανώτατο δικαστήριο απέκλεισε την πιθανότητα να χορηγηθεί άδεια για παιχνίδι πόκερ σε συγκεκριμένους χώρους, όπως δηλαδή συμβαίνει και στις ΗΠΑ, με το σκεπτικό ότι η νομοθεσία της Γκουτζαράτ απαγορεύει τα τυχερά παιχνίδια. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως το πόκερ επιτρέπεται στη δυτική Βεγγάλη και στη Βόρεια Ανατολή.

Το δικαστήριο της Γκουτζαράτ ανέφερε αποφάσεις ξένων χωρών και άρθρων ότι το πόκερ βασίζεται στο παιχνίδι Flash, το οποίο είναι γνωστό στην Ινδία ως “Teen Patti’. Επίσης ανέφερε ότι το Flash, το Teen Patti και το Brag είναι τυχερά παιχνίδια και θεωρούνται παράνομα.

Μπορεί να χρειάζονται δεξιότητες, ωστόσο από τη στιγμή που υπάρχουν πονταρίσματα και οι όροι “κακή τύχη”, “bad beat” και “unkucky streak” δείχνουν ξεκάθαρα πως πρόκειται για ένα παιχνίδι βασισμένο στην τύχη, άρα και στον τζόγο, υποστήριξε μεταξύ άλλων το δικαστήριο.

Εγγραφείτε στον διαγωνισμό μας

Οι Αρχές έδωσαν το video στη δημοσιότητα

Μεγάλη διάκριση για τον Έλληνα παίκτη

Συνελήφθη και κρίθηκε ένοχος

Το όριο των 18 μηνών πλησιάζει

Συμμετείχε συνολικά σε 1.300.000 παρτίδες

Επιστρέφει έπειτα από ένα χρόνο απουσίας

Δεν μπόρεσε να τερματίσει ακόμη υψηλότερα

Μπροστά σε μια μεγάλη διάκριση ο Έλληνας παίκτης

Θα διεκδικήσουν την κορυφή και το χρηματικό έπαθλο

Στην 4η θέση ο Έλληνας παίκτης[ad_2]