Ένας μήνας συνεχούς προσφοράς στη Μάνδρα

[ad_1]

Η στήριξη του Ολυμπιακού στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται στη δυτική Αττική, συνεχίζεται καθημερινά. Ένας μήνας συνεχούς προσφοράς στη Μάνδρα από την ομάδα του Πειραιά.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζει την στήριξή της στους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Μάνδρα και ήδη συμπλήρωσε ένα μήνα με συνεχή παρουσία στην περιοχή. Όπως αναφέρουν οι “ερυθρόλευκοι”, η βοήθεια προς τους κατοίκους της περιοχής της δυτικής Αττικής, δεν θα σταματήσει, για όσο διάστημα απαιτείται. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ένας μήνας ανθρωπιάς. Ένας μήνας αλληλεγγύης. Ένας μήνας ενός αγώνα ζωής. Τέτοιον αγώνα εξακολουθεί να δίνει ο Ολυμπιακός. Καθημερινά. Στη Μάνδρα Αττικής. Δίπλα σε κόσμο που υποφέρει και έχει ανάγκη από βοήθεια.
Η επιθυμία του ηγέτη του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για τους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες, κατοίκους της Μάνδρας, είναι γνωστή σε όλους. Και δεν είναι άλλη από το να υπάρξει αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση στους δοκιμαζόμενους αυτούς ανθρώπους με οποιοδήποτε κόστος. Η βοήθεια προς τους κατοίκους της περιοχής της δυτικής Αττικής, δεν θα σταματήσει, για όσο διάστημα και αν αυτή απαιτείται!
Και το Σάββατο (16/12), ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης, μαζί με στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Καραϊσκάκη και το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη βρέθηκαν στην περιοχή και συντόνιζαν επί τόπου τις προσπάθειες, μαζί φυσικά, όπως και καθημερινά άλλωστε, με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, κ. Περικλή Ρόκα.
Τα χωματουργικά μηχανήματα και οι τεχνίτες…


ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ[ad_2]