Εξετάζουν τον «ελεύθερο» Οικονόμου στον Παναθηναϊκό

[ad_1]

Ο Βαγγέλης Οικονόμου, που έχει κάνει προσφυγή κατά του Πανιωνίου και αναμένεται να μείνει ελεύθερος την επόμενη εβδομάδα, είναι η πιο εφικτή περίπτωση για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής του Παναθηναϊκού. Σε αναζήτηση ελεύθερου ή δανεικού επιθετικού το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός των χιλίων προβλημάτων είδε μία αχτίδα φωτός απ’ την απόφαση της UEFA να μην του επιβάλλει ποινή απαγότευσης μεταγραφών, οπότε είναι απόλυτο λογικό στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου να κινηθεί για την κάλυψη των κενών που έχουν δημιουργηθεί στο ρόστερ. Ο λόγος γίνεται για ποδοσφαιριστές ελεύθερους ή δανεικούς. Με το “φάγωμα” του Γιώργου Κουτρουμπή και όπως όλα δείχνουν την επικείμενη παραχώρηση του Ροντρίγκο Μολέντο, το “τριφύλλι” μένει “γυμνό” στα στόπερ, οπότε ψάχνει για ένα κεντρικό αμυντικό.
Η πιο εφικτή περίπτωση τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι αυτή του Βαγγέλη Οικονόμου, που έχει κάνει προσφυγή κατά του Πανιωνίου και αναμένεται να μείνει ελεύθερος την ερχόμενη εβδομάδα. Ο παίκτης έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, με τους δύο άνδρες να διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, το οποίο σημαίνει πως μπορεί να προσαρμοστεί άμεσα στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού.
Επίσης, το θετικό στην περίπτωση του Οικονόμου είναι πως μπορεί να καλύψει και τη θέση του αριστερού μπακ και με δεδομένη και την αποχώρηση του Νίκλας Χουλτ, το “τριφύλλι” θα μπορούσε με μία κίνηση να κλείσει δύο τρύπες. Όλα, βέβαια, θα εξαρτηθούν απ’ το αν μείνει ελεύθερος, αλλά κι απ’ τις προτάσεις που ενδεχομένως να έχει στα χέρια του.
ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΟΡ
Φυσικά, πέρα…


ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ[ad_2]