Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ » Οι δηλώσεις του κ. Ρόκα

[ad_1]

Ο τεχνικός της ομάδας μας, Μανουέλ Ρόκα, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε τα εξής:

“Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι. Και εμείς και ο κόσμος που μας στήριξε και που ενθουσιάστηκε με την ομάδα και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να το χάσουμε. Αυτό που κανένας δεν μπορεί να μας πει, είναι ότι δεν δίνουμε το 100% όχι μόνο σε κάθε ματς, αλλά σε κάθε φάση του αγώνα.
Βέβαια και με τον Ατρόμητο και με τον Πανιώνιο και τώρα με τον ΠΑΟΚ αξίζαμε κάτι παραπάνω. Είχα πει και στο προηγούμενο ματς, ότι το καλό αγωνιστικό πρόσωπο θα πρέπει να το μετουσιώσουμε σε βαθμούς. Δεν έγινε. Αλλά δεν πρέπει να τα παρατήσουμε, ούτε εντός, ούτε εκτός έδρας. Μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Το δείξαμε και σήμερα απέναντι στον ΠΑΟΚ που είναι μια μεγάλη ομάδα, από τις καλύτερες στο πρωτάθλημα.
Σίγουρα θέλει ένα βήμα παραπάνω και πλέον πάμε σε ματς που είναι οριακά. Ή ζωή ή θάνατος και πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε αυτό το βήμα και να κάνουμε τις κλασικές ευκαιρίες γκολ. Και να γίνουμε πιο σκληρή ομάδα”.

*”Δεν θέλω να πω κάτι για τον Στάθη. Εγώ θέλω να μιλάω για τους παίκτες που έχω στην ομάδα μου. Οποιος παίκτης νομίζει ότι δεν είναι στην καλύτερη ομάδα, εγώ είμαι θετικός να φύγει. Δεν θέλω κάποιον που να πιστεύει ότι δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε. Καλύτερα να φύγει. Εγώ θέλω όποιος και να είναι να καταθέτει την ψυχή του, όπως έκαναν ακόμα και οι μικροί που έπαιξαν σήμερα”.

*”Για μεταγραφές βλέπουμε και ψάχνουμε παίκτες. Τώρα θέλουμε και δεξί μπακ. Εγώ θέλω παίκτες που να είναι αποφασισμένοι, κάτι που είπα και στον Ντουαλά. Επειδή θα περάσουμε δύσκολες στιγμές και πρέπει να είμαστε δεμένοι. Θα γίνουν μεταγραφές. Και ο πρόεδρος είναι αποφασισμένος να στηρίξει την ομάδα και να κάνει την μεγάλη προσπάθεια. Να ξέρετε ότι θα έρθουν καλοί παίκτες για να βοηθήσουν εκεί όπου χρειάζεται”.

*”Νομίζω ότι με τέσσερις προσθήκες είμαστε ικανοποιημένοι. Θα έρθουν παίκτες που θα είναι έτοιμοι να παίξουν. Είμαστε σε καλό δρόμο. Ηδη έγινε μια κίνηση, αν και ακόμα επίσημα δεν έχει ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη”.

[ad_2]

Πηγή http://www.fcplatanias.gr/2017/12/16/%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA-%CF%81%CF%8C%CE%BA%CE%B1-5/