Από το ένα άκρο του Μπέντο στο άλλο με Λεμονή!


Από τον Πορτογάλο που δεν έβγαζε… κιχ στο Ρέντη οι «ερυθρόλευκοι» βλέπουν καθημερινά έναν προπονητή που έτοιμος είναι να φορέσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του και να μπει να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ. Διαδοχικές οι ομιλίες του Λεμονή με τους παίκτες του για τον πρώτο ημιτελικό.

  Λίγες ώρες απέμειναν για την πρώτη μάχη του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ, με έπαθλο το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου. Δεδομένου ότι το πρωτάθλημα έχει σχεδόν κατακτηθεί, στο Ρέντη έχει σημάνει συναγερμός για το μεγάλο ματς.
Ας είναι καλά ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος δεν αφήνει κανέναν να χαλαρώσει.
Πώς έχουν ζήσει οι ποδοσφαιριστές την προετοιμασία του προπονητή τους για την αναμέτρηση με τον “Δικέφαλο”; Το πρώτο πράγμα που έλεγαν ήταν πως σε σχέση με τον Μπέντο η διαφορά στη δουλειά είναι “σαν τη μέρα με τη νύχτα”. Δεν θα σταθούμε τόσο στο τακτικό κομμάτι. Κυρίως θ’ αναφερθούμε για τον τρόπο που προσεγγίζει κάθε παίκτη ξεχωριστά ο Λεμονής.
ΟΙ ΑΤΑΚΕΣ
Δεν αποτελεί βέβαια είδηση το γεγονός ότι ο Τάκης προσπάθησε από τα… αποδυτήρια της Λιβαδειάς να τους βάλει σε κλίμα ΑΕΚ. Οι ατάκες του στιλ “είστε καλύτεροι από την ΑΕΚ, μπείτε στον αγωνιστικό χώρο και αποδείξτε το στους αντιπάλους σας” ήταν μόνο η αρχή. Ο Λεμονής δεν θέλει να υπάρχει το παραμικρό δείγμα εφησυχασμού.
Από την Μεγάλη Δευτέρα τούς μιλάει συνεχώς για την ΑΕΚ και για την υποχρέωσή τους να προκριθούν στον τελικό του Κυπέλλου. Τους εξηγεί καθημερινά στην προπόνηση ότι αν παίξουν την μπάλα τους και έχουν την υπομονή…


ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ