Βλέπουν την έξοδο Γκριν, Χάκετ, Λοτζέσκι


Ο Ολυμπιακός δεν θα ανανεώσει τα συμβόλαια των Χάκετ, Γκριν, Λοτζέσκι και στον Πειραιά ήδη ψάχνουν τους αντικαταστάτες τους. Γιατί αρέσουν Στρέλνιεκς και Τζάκσον.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, οι πιθανότητες παραμονής των Ντάνιελ Χάκετ και Έρικ Γκριν στον Ολυμπιακό ήταν μοιρασμένες, ενώ ήταν ελάχιστες για τον Ματ Λοτζέσκι. Οι Πειραιώτες ήταν συγκρατημένοι με τις περιπτώσεις των δύο πρώτων. Ήδη εξέταζαν εναλλακτικές λύσεις παικτών (Τζάκσον, Στρέλνιεκς), σκεπτόμενοι παράλληλα τα θετικά και τα αρνητικά του Ιταλού και του Αμερικανού γκαρντ. Στον Ολυμπιακό (τουλάχιστον αυτή την στιγμή) έχουν αποφασίσει να μην ανανεώσουν τόσο συμβόλαιο του Ντάνιελ Χάκετ, όσο και του Έρικ Γκριν, ενώ το ίδιο θα πράξουν και με τον Ματ Λοτζέσκι. Οι Πειραιώτες έχουν κατασταλάξει πως θα ήταν προτιμότερο να αλλάξουν τους δύο ξένους περιφερειακούς τους, αποκτώντας άλλους παίκτες, οι οποίοι θα είναι 100% υγιείς, διαθέτοντας μεγαλύτερη ποιότητα και εμπειρία, ενώ στο “3” οριστικοποιήθηκε πως θα προχωρήσουν με τους Κώστα Παπανικολάου και Ιωάννη Παπαπέτρου.
Η φοβία με τον τραυματισμό του, τον αφήνει εκτός Ολυμπιακού
Στον Πειραιά είχαν σχηματίσει καλή άποψη για τις δυνατότητες και τον χαρακτήρα του Ντάνιελ Χάκετ, ήταν ικανοποιημένοι με την παρουσία του στον “άσο”, κατάφερε να “δέσει” στην χημεία και στην φιλοσοφία της ομάδας τους, αλλά το πρόβλημα του σοβαρού τραυματισμού του (ρήξη οπίσθιων μηριαίων), με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, έκανε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ιδιαίτερα συγκρατημένους.
Δεν ξέρουν αν…


ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ