Χωρίς εκπλήξεις, με μικρο-ειδήσεις! – Panionianea


Το άκουσμα της αποστολής του Πανιωνίου για το Καρπενήσι δεν έκρυβε κάποια έκπληξη, απλά μόνο βγήκαν κάποιες… μικρο-ειδήσεις σχετικά με παίκτες που ουσιαστικά “τέλειωσαν” από την ομάδα.

Αρχικά, Παναγιώτης Μπάλλας και Στέφανος Μουκτάρης δεν βρίσκονται στην “λίστα” των παικτών που βρίσκονται στο Καρπενήσι, κάτι που δείχνει προφανώς ότι ήδη έχουν αποχαιρετήσει.

Επίσης, ούτε το όνομα Αϊντίν Μαχμούτοβιτς είναι στους εκλεκτούς του Γρηγορίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν μείνει κάποια τυπικά για να λυθεί το συμβόλαιο του Βόασνιου επιθετικού.

Όσον αφορά τον Καθάριο, η περίπτωση του δεν έχει ξεκαθαρίσει. Ο Έλληνας μέσος βρίσκεται στην αποστολή κανονικά, θα ακολουθήσει την προετοιμασία και είναι στο χέρι του να αποδείξει στον προπονητή του Ιστορικού πως έχει θέσει στο ρόστερ.

Από εκεί και πέρα, στο Καρπενήσι δεν πήγαν οι νεαροί Κερασίδης, Γκίνη, ενώ αντίθετα οι Πινιώτης, Σταυρόπουλος “μπήκαν” στο πούλμαν για την Ευρυτανία. Πάντως, και οι τέσσερις είναι αρκετά πιθανό να δοθούν δανεικοί, για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

πηγή http://www.panionianea.gr/2017/06/blog-post_21.html